Sobre nosaltres
Sobre nosaltres
Més de 50 anys de passió per la
gastronomia
La nostra família va obrir la seva primera taverna gallega a la Plaça del Sol l'any 1968, per això el portem al nom. Des de llavors, sense deslligar-nos del barri de Gràcia, van anar obrint locals per Catalunya, arribant al Montseny a la Masia Can Pijaume ia la Costa Brava amb el quiosquet de Platja d'Aro, Pijaume Mar.
Cuina mediterrània a Barcelona
A la nostra cuina treballem amb productes de proximitat i temporada, seleccionant amb cura els millors ingredients per garantir sabors frescos i deliciosos. El nostre equip de xefs i cambrers s'esforça per oferir hospitalitat excepcional, creant un espai on cada client se senti com a casa. Marcelino 1968 és un lloc per compartir l´experiència culinària de plats i tapes d´elaboració pròpia amb l´essència de la cuina mediterrània, posant en valor la qualitat dels nostres productes. També comptem amb una carta de vins, còctels i tot tipus de begudes per acompanyar els plats, un vespre a la nostra terrassa o l'aperitiu ideal.